دکتر رویا خادمیان

پزشک ، مشاور رژیم غذایی و ژنتیک

طرز تهیه دمنوش به ؛ نوشیدنی خوشبو و پر خاصیت در زمستان

1555141151 P1eU1 - طرز تهیه دمنوش به ؛ نوشیدنی خوشبو و پر خاصیت در زمستان

طرز تهیه دمنوش به ؛ نوشیدنی خوشبو و پر خاصیت در زمستان

دمنوش به ، یکی از انواع دمنوش های زمستانی است که بسیار خوش‌طعم و خوشبو و با خواص بسیار زیاد  می باشد. بنابراین توصیه می کنیم این دمنوش را در خانه تهیه کرده و از نوشیدن آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه دمنوش به را برای شما آماده کرده ایم.

دمنوش‌ها آنقدر متفاوت و جذاب هستند که به هر بهانه‌ای می‌شود انواع آن را درست کرد. گاهی وقت‌ها نیاز به یک دمنوش آرامبخش داریم، گاهی وقت‌ها به‌دنبال یک معجون گیاهی برای لاغری هستیم، اکثر اوقات برای برخی بیماری‌ها مثل سرماخوردگی به سراغ دمنوش‌ها می‌رویم و خلاصه حتی اگر این نوشیدنی‌های جذاب کم‌ترین تاثیر را هم بر بدن ما داشته باشد، حس و انرژی خوبی که منتقل می‌کنند، قابل انکار نیست. دمنوش به هم یکی از انواع این نوشیدنی‌هاست که بسیار خوش‌طعم و خوشبو است و خواص بسیار زیادی هم دارد.

طرز تهیه دمنوش به

۱. ابتدا باید به را به خوبی بشویید تا پرزهای روی آن از بین برود. اگر پوست به کاملا زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.

۲. پس از شستن به باید آن را با رنده درشت رنده کنید.

3. سپس به‌های رنده شده را در سینی پهن کرده و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.

۴. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می‌کشد تا به های رنده شده خشک شوند.

۵. مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، تفت دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.

۶. برای این کار باید یک ماهیتابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره‌ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.

۷. سپس خلال‌های به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلال‌ها برسد.

۸. این کار را تا وقتی که رنگ خلال‌ها به قهوه‌ای پررنگ برسد ادامه بدهید. مراقب باشید به‌هایی که خرد تر هستند زود می‌سوزند و باید مدام هم بزنید.

۹. پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به‌ها، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه‌ای دور از رطوبت نگهداری کنید.

۱۰. برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کرده و سپس نوش جان کنید.

۱۱. علاوه بر این می‌توانید موقع دم‌کردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشک‌شده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.

به منظور بهره مندی از رژیم غذایی آنلاین دکتر رویا خادمیان بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دریافت رژیم غذایی اینترنتی دکتر رویا خادمیان

مطالب مرتبط …




درباره دکتر رویا خادمیان

مشاوره ژنتیک و پیشگیری از بیماری های ارثی و عقب ماندگی های ذهنی و جسمی - مراقبت پوست و مو - آموزش تغذیه و کنترل و درمان بیماران دیابتی - کنترل سلامت قبل از بارداری ، حین بارداری و بعد از زایمان - بهداشت باروری و پیشگیری و درمان بیماری های زنان - پیشگیری و درمان بیماری های داخلی - درمان پرتوکاران

Aparat Facebook Instagram Telegram

با ما در ارتباط باشید

آدرس مطب : مشهد – بلوار معلم – بین معلم 6 و 8 – پلاک 130 طبقه دوم تلفن مطب : 36076521-051 / 09154554253
logo-samandehi