طرز تهیه املت قارچ و اسفناج ؛ یک غذای مقوی برای صبحانه
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج ؛ یک غذای مقوی برای صبحانه
املت قارچ از آن دسته صبحانههای محبوب و خوشمزه در سراسر دنیا می باشد. امروز میخواهیم طرز تهیه املت قارچ و اسفناج را به شما آموزش دهیم. این املت خوشمزه حاوی فیبر فراوان است و در کنار پروتئین موجود در تخم مرغ، انرژی بسیار زیادی برای شما فراهم میکند. اسفناج دارای آهن نیز می باشد که برای تامین انرژی الزامی است. در این املت از پنیر فتا هم استفاده شده است. پنیر یک منبع سالم از پروتئین و چربیهای سالم است که کمک میکند به مدت طولانی تری سیر بمانید.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ و اسفناج
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- قارچ برش خورده: نصف فنجان
- اسفناج: یک دوم فنجان
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
- پودر فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- پنیر فتا: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج
- یک قاشق غذاخوری روغن را درون یک ماهیتابه نچسب، روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
- سپس قارچها را سرخ کنید تا طلایی شوند و آنها را به ماهیتابه اضافه کنید.
- اسفناج و مقداری از نمک را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
- میکس قارچ را داخل یک بشقاب یا کاسهی کوچک بریزید.
- تخم مرغها را درون یک کاسهی کوچک بشکنید.
- با استفاده از یک چنگال، خوب تخم مرغها را هم بزنید.
- باقی ماندهی نمک و فلفل را اضافه کنید.
- یک قاشق چایخوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهیتابه، روی حرارت متوسط گرم کنید.
- تخم مرغ ها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهیتابه بچرخانید.
- تخم مرغ را به خوبی در ماهیتابه پخش کنید تا قسمت نپختهای باقی نماند.
- بعد از 2 دقیقه که به خوبی تخم مرغ را پختید، میکس قارچ را روی نیمی از تخم مرغ بریزید.
- سپس روی همهی مواد را پنیر بریزید.
- وقتی تخم مرغ از حالت کف به رنگ قهوهای درآمد، نیمهای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید.
- در آخر تخم مرغ را داخل یک بشقاب قرار دهید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای املت قارچ و اسفناج
مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده می باشد. اطلاعاتی که در ادامه آمده است مربوط به همین وعده از املت قارچ و اسفناج است.
- کالری: 269
- چربی: 21 گرم
- پروتئین: 16 گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم