دکتر رویا خادمیان

پزشک ، مشاور رژیم غذایی و ژنتیک

سوپ شلغم ؛ یک آنتی بیوتیک مفید در فصل زمستان

شلغم دستور اصلی عکس - سوپ شلغم ؛ یک آنتی بیوتیک مفید در فصل زمستان

سوپ شلغم ؛ یک آنتی بیوتیک مفید در فصل زمستان

سوپ به عنوان یک غذای مفید و مقوی در برنامه غذایی جایگاه ویژه ای دارد. سوپ با توجه به ارزش غذایی خود به سیستم ایمنی بدن در برابر هجوم ویروس ها و باکتری ها کمک می کند. امروز با طرز تهیه سوپ شلغم با ما همراه باشید.

سوپ سرشار از موادمغذی و انواع ویتامین‌هاست، به همین دلیل مقاومت بدن را بالا برده و در فصل زمستان آب بدن را تامین می‌کند. شما با هر سبزیجاتی که در منزل داشته باشید می‌توانید یک سوپ مقوی و لذیذ برای خود تهیه کنید و به همین سادگی به مقابله با بیماری‌های مختلف در این فصل بروید. شغلم از ریشه‌هایی است که به عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. با این ماده غذایی می‌توانید یک سوپ زمستانی دلچسب برای خانواده‌تان تهیه کنید.

لازم است بدانید که شلغم رحم را برای پرورش نوزادی سالم و قوی، تقویت می‌کند. آرام بخش و ترمیم کننده سریع زخم ها بوده و برای تقویت کبد مفید است. به علت داشتن فیبر، پاک کننده قوی روده هاست. خواص تسکین دهنده شلغم، آن را به داروی طبیعی خواب‌آور تبدیل کرده است. شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و دارای مقادیر زیادی ویتاین c می باشد. به همین دلیل از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن جلوگیری می‌کند. مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم در تقویت حافظه و سیستم عصبی‌تان موثر است.

مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم و هویج

  • آب ماهیچه یا آب مرغ 3-4 لیوان
  • هویج نگینی خردشده  یک عدد تقریبا بزرگ
  • جو پرک یک فنجان
  • برنج (نیم دانه) یک قاشق غذاخوری پر
  • رب گوجه فرنگی  به میزان دلخواه
  • گشنیز و جعفری  به میزان لازم
  • سیب زمینی  یک عدد کوچک نگینی خرد شده
  • شلغم نیم پز با آب  5 عدد خرد شده
  • رشته فرنگی  به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

در ابتدا آب گوشت را به همراه برنج، هویج، پرک، سیب زمینی و ادویه و با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود. زمانی که مواد نیم پز شدند شلغم را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن شلغم منتظر بمانید تا سوپ تان لعاب انداخته و حسابی غلیظ شود.

همین که از غلظت سوپ اطمینان حاصل کردید رب، رشته و سبزی را به ترتیب به آن اضافه کنید و یک ساعت زمان بدهید تا سوپ غلیظ تر شود.

بعد اینکه سوپ خوب جا افتاد می‌توانید چاشنی‌هایی مانند آب‌لیمو و نارنج طبیعی و فلفل به آن اضافه کرده و آن را سرو کنید.

 

مطالب مرتبط …




درباره دکتر رویا خادمیان

مشاوره ژنتیک و پیشگیری از بیماری های ارثی و عقب ماندگی های ذهنی و جسمی - مراقبت پوست و مو - آموزش تغذیه و کنترل و درمان بیماران دیابتی - کنترل سلامت قبل از بارداری ، حین بارداری و بعد از زایمان - بهداشت باروری و پیشگیری و درمان بیماری های زنان - پیشگیری و درمان بیماری های داخلی - درمان پرتوکاران

Aparat Facebook Instagram Telegram

با ما در ارتباط باشید

آدرس مطب : مشهد – بلوار معلم – بین معلم 6 و 8 – پلاک 130 طبقه دوم تلفن مطب : 36076521-051 / 09154554253
logo-samandehi