طرز تهیه سوپ عدس و سیر مناسب برای افراد دیابتی
طرز تهیه سوپ عدس و سیر مناسب برای افراد دیابتی
سوپ عدس و سیر به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.به همین دلیل برای کودکان و بزرگسالان وکسانی که مبتلا به دیابت نوع 2 هستند بسیار مفید است .
مواد لازم :
- عدس قرمز شسته شده ۲۲۵ گرم (حدود ۱ لیوان)
- پیاز ۲ عدد (نگینی خرد شود)
- سیر بزرگ ۲ حبه (نگینی خرد شود)
- هویج ۱ عدد (نگینی خرد شود)
- روغن زیتون خالص ۲ قاشق سوپ خوری
- آب مرغ ۱٫۵ لیتر
- سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
- فلفل و نمک به مقدار لازم
- برگ کرفس برای تزئین
طرز تهیه سوپ عدس و سیر:
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۱٫۵ساعت روی حرارت بپزد. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب اضافه کنید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین نمایید.
نکات تغذیه ای :
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.