طرز تهیه لقمه قارچ کبابی
طرز تهیه لقمه قارچ کبابی
لقمه قارچ یکی از غذاهای رژیمی و سالمی است که می توانید در عرض نیم ساعت آماده کنید. در اینجا برای تهیه لقمه ها از نان پیتا استفاده شده ولی شما می توانید به دلخواه از هر نوع نان دیگری استفاده کنید.
مواد لازم برای لقمه قارچ کبابی
- قارچ 3 لیوان
- روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق غذاخوری
- نان پیتا 4 عدد
- شوید، جعفری، رازیانه،گشنیز، پونه و آویشن خرد شده : 1 لیوان
- پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
- آووکادو به مقدار لازم
- لیمو ترش 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه لقمه قارچ کبابی
- قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.
- هنگامی که قارچ ها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.
- در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آن را مکعبی خرد کنید و همراه بقیه مواد داخل ساندویچ قرار دهید.
نکات تهیه لقمه قارچ رژیمی:
– علاوه بر سبزیجات گفته شده میتوانید در تهیه لقمه قارچ کبابی از سس پستو هم استفاده کنید. به این ترتیب که اول سس را روی نان بمالید. بعد بقیه مواد را وسط نان قرار دهید و لقمه کنید.
– در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای هم در تهیه این لقمه استفاده کنید. کافی است فلفل ها را به صورت خلال های باریک برش بزنید و همراه قارچ در سینی فر بریزید تا کباب شوند.