طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
پوره سیب زمینی یکی از غذاهای بسیار مقوی و سیرکننده است که میتوانید در طول رژیم غذایی تان از آن استفاده کنید. شاید با خود بگویید سیب زمینی سرشار از کربوهیدرات است و چگونه می توانید آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید! در این دستور پخت به پوره سیب زمینی موادی اضافه میکنیم که کمک میکند سطح قند خون شما سریع بالا نرود و برای مدت زمان طولانیتری احساس سیری کنید.
برای گرم نگه داشتن سیب زمینیها تا زمان آماده شدن غذا، آنها را در یک قابلمه بزرگ آب داغ روی حرارت بسیار پایین بریزید. این کار سیب زمینیها را بدون اینکه بیش از حد پخته یا سفت شوند، گرم نگه میدارد.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
- سیب زمینی پخته بدون پوست و خرد شده: یک کیلو و ۳۶۰ گرم
- روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
- پیاز: دو فنجان، خرد شده
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- شیر کم چرب: یک و یک چهارم فنجان
- کره: یک چهارم فنجان
طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
- سیب زمینیها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و تا ۵ سانت بالای آن از آب پر کنید.
- آب را جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینیها نرم شوند، بجوشد.
- آب قابلمه را بگیرید. بعد سیب زمینیها را بکوبید تا کاملا پوره شوند.
- یک ماهیتابه متوسط نچسب را روی حرارت متوسط، گرم کنید. به ماهیتابه روغن اضافه کنید.
- پیازها را به روغن اضافه کنید. زمان دهید تا طلایی رنگ شود.
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
- شیر و کره را در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید تا زمانی که کره آب شود.
- میکس پیاز، نمک و شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
- خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
اطلاعات تغذیهای پوره سیب زمینی رژیمی
مواد گفته شده در این دستور پخت مربوط به ۱۲ وعده و هر وعده از این غذا معادل دو سوم فنجانه می باشد. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذاست.
- کالری: 152
- چربی: 6 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- کربوهیدرات: 23 گرم
- آهن: 1 میلی گرم
- کلسیم: 51 میلی گرم