پیاز، معجزهای برای کاهش قند خون و پیشگیری از پوکی استخوان
پیاز، معجزهای برای کاهش قند خون و پیشگیری از پوکی استخوان
پیاز از دسته سبزیجاتی است که خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی قوی دارد و شما میتوانید به آسانی با مصرف کمی پیاز از مزایای سلامتی بسیاری همچون کاهش قند خون و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان برخوردار شوید. براساس گزارش «مدیکال دیلی»، پیاز خام منبعی سرشار از فیبر، پروتئین، کربوهیدرات، قند و چربی است و با تولید ترکیبات گیاهی به نام «آنتوسیانین»، «کورستین» و «تیوسولفینت» به کاهش فشار خون، بهبود سلامت قلب، پیشگیری از سرطان و جلوگیری از تشکیل لختههای خون کمک میکند.
در اینجا با برخی دیگر از خواص پیاز آشنا خواهید شد.
پیشگیری از سرطان
برخی تحقیقات نشان داده که مصرف بیش از حد پیاز علاوه بر کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطانهایی از جمله سرطان معده، سینه، روده و پروستات، از رشد غیرعادی سلولهای سرطانی در بدن نیز جلوگیری میکند.
بهبود سلامت استخوان
پیاز سبب افزایش تراکم استخوان به ویژه در زنان یائسه می شود. همچنین پیاز به کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان نیز کمک میکند.
تنظیم قند خون
مصرف ۳٫۵ انس پیاز خام به طور روزانه، سطح قند خون را در افرادی با دیابت نوع دوم کاهش میدهد. همچنین پیاز برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک نیز موثر است.
اثرات نامطلوب پیاز
علیرغم اثرات مفید پیاز برای سلامتی، پیاز در برخی افراد سبب بروز آلرژی می شود. از آنجایی که پیاز حاوی ترکیب « FODMAPs» است، بسیاری افراد نمیتوانند آن را تحمل کنند و به محض مصرف آن با علائم ناخوشایند گوارشی از جمله نفخ، گرفتگی و اسهال مواجه میشوند.