روش های مطلوب نگهداری مواد غذایی
روش های مطلوب نگهداری مواد غذایی
طبق آمارهای جهانی یک سوم غذای تولید شده در جهان از بین می رود یا دور ریخته می شود. به منظور جلوگیری از دورریز غذا راهکارهای متعددی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی ارائه می شود که از جمله آن، نگهداری در شرایط خاص است. مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل میتواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت مواد غذایی و در نتیجه سلامت افراد خانواده موثر باشد.
مطلب مرتبط: کدام مواد غذایی نباید در مایکروفر قرار گیرد؟
برخی از روشهای مطلوب نگهداری مواد غذایی
خوراکی های تازه را در یخچال با دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری کنید و برای مواد غذایی منجمد حداقل 18 – درجه سانتی گراد را در نظر بگیرید.
مواد غذایی را به گونه ای در یخچال بچینید که خوراکی های با ماندگاری کمتر، در دسترس ترباشند تا زودتر استفاده شوند.
حتما باقی مانده غذاها را 30 دقیقه پس از خنک شدن در دمای محیط، در یخچال بگذارید تا از احتمال رشد و تکثیر باکتری ها و فساد آن ها پیشگیری شود.
برای نگهداری باقی مانده مواد غذایی در یخچال، از ظروف شیشه ای با درپوش مناسب استفاده کنید.
یخچال را از مواد غذایی پر نکنید تا هوای سرد به خوبی جریان داشته باشد.
اگر مقداری از مواد غذایی کنسرو شده باقی مانده است، آن را در ظروف شیشه ای نگه دارید و درآن را کاملا ببندید.
قوطی های باز شده کنسرو، ظروف مناسبی برای نگهداری مواد غذایی نیستند.
قبل از انجماد مواد غذایی در فریزر حتما تاریخ بسته بندی را روی آن ها بزنید تا قبل از فاسد شدن مصرف شود.