ترفندهای کاهش مصرف روغن در غذا
ترفندهای کاهش مصرف روغن در غذا
کاهش مصرف روغن خوراکی یکی ازمهم ترین دغدغههای متخصاصان تغذیه است. آن ها سعی می کنند به هرشکل ممکن ما را به کاهش مصرف روغن در غذا ترغیب کنند. درادامه به بعضی از این روش ها اشاره می کنیم.
روش های کاهش مصرف روغن در غذا
به جای قاشق روغن از اسپری روغن استفاده کنید به این ترتیب فقط ظرف چرب می شود و مانع از مصرف مقدار زیاد چربی خواهد شد .
به جای سرخ کردن گوشت وماهی از روش کبابی کردن استفاده کنید. البته بهتر است گوشت، مرغ یا ماهی درون را فویل بپیچید تا سطح آن خشک نشود.
پیش از سرخ کردن بادمجان، قدری نمک روی آن بپاشید تا افزون بر کم شدن طعم تلخ آن، مقدار کمتری روغن برای طبخ آن لازم باشد.
پس از سرخ کردن انواع سبزیجات، آن ها را در صافی یا دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
به جای مایونزازماست استفاده کنید و همراه با کمی خردل یا سرکه طعمدار کنید.
نیمی از مقدار خامه شیرینی، دسر یا کیک را با شیر یا ماست جایگزین کنید.به جای کره در تهیه نان یا کیک می توان از ماست یونانی استفاده کرد.
در تهیه پیتزا و دیگرغذاهای حاوی پنیر، پنیرسفید را جایگزین پنیر پیتزا کنید.
پس از این که سوپ یا خورشت آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید. پس از چند دقیقه، روغن اضافی روی غذا جمع می شود که به راحتی می توانید آن را جدا کنید.
هنگام سرخ کردن سیب زمینی، از تابه تفلون استفاده کنید تا نیاز به روغن زیاد نباشد. همچنین در ظرف را بگذارید تا به کمک بخار سریع تر پخته شود.
چربی اضافی گوشت را جدا کنید و از آن برای گوشت چرخ شده استفاده کنید.
به جای خامه در سوپ، از پوره سیب زمینی یا پیازرنده شده استفاده کنید تا سوپ قوام یابد.