پیاز مفید برای دیابتی ها
پیاز مفید برای دیابتی ها
پیاز ﺩارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش میﺩهد به همین ﺩلیل برای ﺩیابتی ها و با افزایش ترشح ﺩر صفرا یکی از خوراکیهای مفید جهت رفع سموم از بدن است.
پیاز بهعنوان یک آنتیبیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضد باکتریایی، کاهشﺩهنده کلسترول و قندخون نیز می باشد.
مصرف پیاز سبب نرمشدن سینه میشوﺩ و این گیاه ﺩرمانی ضدعفونیکننده و کاهنده سرفه و خلطآور است. همچنین گیاهی اﺩرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگیهای مجاری را از بین میبرﺩ.
مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش داده و ﺩر بین سبزیجات بهعنوان یک آنتیبیوتیک قوی عمل می کند بهطوری که مصرف خام آن، ﺩهان را ضدعفونی میکند. البته مصرف خام آن ﺩر افراﺩی که ترشح اسید معده آنها زیاد است یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شوﺩ.
پیاز سنگکلیه را خرﺩ میکند و علاوه بر تحکیم لثهها، کلسیم موجود در آن ﺩندانها و استخوانها را تقویت کرده و از نرمیاستخوان جلوگیری میکند.
البته پیاز چون گرم است کسانی که طبع گرم ﺩارند از زیاﺩهروی ﺩر خورﺩن آن پرهیز کنند زیرا موجب سرﺩرﺩ میشوﺩ. پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبوﺩ میبخشد.
مطلب مرتبط: مواد غذایی انسولین ساز طبیعی که به پانکراس برای تولید انسولین کمک می کنند
نکاتی برای دیابتیها
* برای پیشگیری از عوارض دیابت باید سطح قند خون را مرتباً چک کنید.
* پایین نگه داشتن سطح قند خون، خطر علائم دیابت را به حداقل میرساند.
* افراد مبتلا به دیابت باید غذاهای سرشار از پروتئین بخورند. پروتئین به حفظ انرژی کمک کرده و با نگه داشتن سرعت سوخت و ساز در سطحی مطلوب، به سلامت بدن بیمار کمک میکند.
* افراد دیابتی باید فشارخون خود را نیز کنترل کنند. فشار خون بالا میتواند منجر به بیماریهای متعددی از جمله بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و بیماریهای چشم شود.
* دیابت، جریان خون در پاها را افزایش میدهد که میتواند منجر به افزایش احتمال زخم پای دیابتی شود. بیماران دیابتی باید پاهای خود را از بابت هرگونه زخم و بریدگی مرتباً چک کنند.