مواد غذایی که تپش قلب را کنترل می کنند
مواد غذایی که تپش قلب را کنترل می کنند
بارها در مقاطعی تند شدن یا نامنظم شدن ضربان قلب را تجربه کردهایم. با رها شدن ماده شیمیایی به نام آدرنالین، ضربان قلب افزایش پیدا میکند. علل دیگر تپش قلب، مصرف زیاد کافئین، کوکائین، مشروبات الکلی و… است. پرکاری تیروئید، ورزشهای سخت و ترس نیز از دیگر عوامل تپش قلب است. در صورت تداوم این حالت بهتر است به پزشک مراجعه کنید زیرا احتمال دارد علت آن بیماری قلبی نهفتهای باشد. تپش قلب میتواند از چند ثانیه تا چند ساعت به طول انجامد و حمله قلبی ممکن است هر زمانی رخ دهد.
در صورتی که علت تپش قلب، بیماری قلبی- عروقی نباشد، میتوان با کنترل عصبانیت از درمانهای خانگی استفاده کرد؛ در ادامه به چند نوع ماده غذایی مفید در این زمینه اشاره می کنیم.
دارچین:
این ادویه، کلسترول مضر را از بدن دفع میکند و جریان خون را افزایش میدهد. سرشار از ماده مغذی منگنز و پتاسیم است که برای حفظ سلامت قلب ضروری می باشند. این ادویه کاهشدهنده فشارخون نیز است. یک قاشق چایخوری پودر دارچین را در یک لیوان آب ولرم مخلوط و میل کنید.
سنبلالطیب:
عصاره مایع این گیاه را میتوان با جوشاندن آن در آب جوش به دست آورد. عصاره آن تپش قلب را برطرف و قلب را آرام میکند. این عصاره را نباید برای بیش از چند هفته مصرف کرد.
منیزیم:
منبع غذایی غنی از منیزیم، از قلب در برابر بیماریها محافظت و تپش قلب را منظم میکند. اسفناج، موز، ماست، شکلات تلخ، سبزیجات برگ سبز و کره بادامزمینی از منابع غذایی سرشار از منیزیم هستند.
مطلب مرتبط: دریافت منیزیم و کاهش ریسک بیماری قلبی عروق کرونر
زالزالک:
ضربان تند قلب را کاهش میدهد، جریان خون را امنیزیمفزایش میدهد و انقباض عضله قلب را برطرف می کند.
عسل:
مصرف عسل طبیعی، قلب را آرام و کمک میکند تا عصبانیت فروکش کند. روزانه یک لیوان شربت آبلیمو و یک قاشق چایخوری عسل مصرف کنید.
روغن ماهی:
این روغن برای تمام افراد به خصوص بیماران قلبی مفید است. روغن ماهی در کنترل تپش قلب موثر است. دارای اثرات ثابتکننده روی غشاء سلولی قلب می باشد و در نتیجه تپش قلب را کاهش میدهد.
آبانگور:
مصرف روزانه آب طبیعی انگور در کاهش تپش قلب مفید است.
بادرنجبویه:
این گیاه آرامش بخش بوده و برای قلب و گردش خون مفید است. یکی از بهترین درمانها برای پرکاری تیروئید نیز محسوب میشود.