دکتر رویا خادمیان

پزشک ، مشاور رژیم غذایی و ژنتیک

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده

DOLME GOJEFARANGI1 848x477 1 - طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده

دلمه از غذاهای فوق العاده دلپذیر در میان ایرانی هاست که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم. دلمه گوجه فرنگی با گوشت چرخ کرده، شوید و برنج یک غذای کامل است چون دارای پروتئین، چربی های سالم و کربوهیدرات است. همچنین گوجه فرنگی غنی از فیبر نیز هست بنابراین می تواند برای طولانی مدت قند خونتان را ثابت نگه دارد.

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی بزرگ: چهار عدد
  • شکر: به اندازه یک بند انگشت
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذا خوری، به علاوه مقداری برای هنگام سرو
  • پیاز خورد شده: یک عدد
  • سیر خرد شده: دو حبه
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • دارچین خرد شده: یک قاشق چای خوری
  • پوره گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
  • برنج: 50 گرم
  • آب مرغ: 100 میلی لیتر
  • شوید خرد شده: چهار قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده: دو قاشق غذا خوری
  • نعناع خرد شده: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

  • فر را تا دمای 180 یا 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  • قسمت بالای گوجه فرنگی را ببرید و کنار بگذارید.
  • با کمک یک قاشق چای خوری بیشتر محتوای گوجه ها را خالی کنید اما مواظب باشید پوسته آسیب نبیند.
  • محتوای گوجه ها را به خوبی خرد کنید و آبش را نگه دارید.
  • داخل گوجه ها کمی شکر بریزید تا اسیدها را بگیرد و سپس روی یک سینی پخت قرارشان دهید.
  • دو قاشق غذا خوری روغن زیتون را روی یک ماهی تابه بزرگ حرارت دهید.
  • پیاز و سیر اضافه کنید و سپس به مدت 10 دقیقه تفتشان دهید طوری که فقط نرم شوند.
  • گوشت، دارچین و پوره گوجه را اضافه کنید.
  • حرارت را بالا ببرید و سپس سرخ کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
  • آب و پالپ های گوجه، برنج و آب مرغ را اضافه کنید.
  • به مواد چاشنی بزنید.
  • مایع درون ماهی تابه را به جوش بیاورید سپس به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود و مایع کم شود اجازه دهید بجوشد.
  • مواد را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند سپس سبزیجات را اضافه کنید.
  • گوجه فرنگی ها را با مواد پر کنید و قسمت بالایی را که بریدید دوباره رویشان قرار دهید.
  • سپس روی سینی پخت دو قاشق غذا خوری روغن زیتون و 3 قاشق غذا خوری آب بریزید و گوجه ها را به مدت 35 دقیقه بپزید.
  • حالا می توانید غذا را به همراه سالاد و نان سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای دلمه گوجه فرنگی

مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده است. هر وعده شامل یک گوجه فرنگی می شود که اطلاعات آن در زیر آمده است:

  • کالری: 300
  • چربی: 19 گرم
  • چربی اشباع: 5 گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • قند: 8 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 14 گرم
  • نمک: 0.3 گرم

برای بهرمندی از رژیم غذایی آنلاین دکتر رویا خادمیان بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دریافت رژیم غذایی اینترنتی دکتر رویا خادمیان

مطالب مرتبط …




درباره دکتر رویا خادمیان

مشاوره ژنتیک و پیشگیری از بیماری های ارثی و عقب ماندگی های ذهنی و جسمی - مراقبت پوست و مو - آموزش تغذیه و کنترل و درمان بیماران دیابتی - کنترل سلامت قبل از بارداری ، حین بارداری و بعد از زایمان - بهداشت باروری و پیشگیری و درمان بیماری های زنان - پیشگیری و درمان بیماری های داخلی - درمان پرتوکاران

Aparat Facebook Instagram Telegram

با ما در ارتباط باشید

آدرس مطب : مشهد – بلوار معلم – بین معلم 6 و 8 – پلاک 130 طبقه دوم تلفن مطب : 36076521-051 / 09154554253
logo-samandehi