دکتر رویا خادمیان

پزشک ، مشاور رژیم غذایی و ژنتیک

طرز تهیه سالاد اندونزی

2680635 436 - طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یک سالاد خوش رنگ با دستور تهیه بسیار راحت است. پس با ما با طرز تهیه سالاد اندونزی همراه باشید…

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

  •  کلم سفید خرد شده: دو لیوان؛
  • کلم قرمز خرد شده: یک لیوان؛
  • خیار شور: یک لیوان؛
  • ذرت و نخود فرنگی: یک لیوان؛
  • هویج خلالی شده: یک لیوان؛
  • سینه مرغ: یک عدد متوسط ریش شده.

مواد لازم برای سس سالاد اندونزی

  • سس مایونز کم چرب: چهار قاشق غذا خوری؛
  • فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم؛
  • سبزی‌های معطر مانند شوید؛
  • آبلیمو: یک قاشق غذا خوری.

طرز تهیه سالاد اندونزی

  • تمامی مواد سالاد را درون یک ظرف بزرگ باهم مخلوط کنید.
  • سپس مواد سس را با همدیگر مخلوط کنید.
  • مواد سس را به سالاد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا سس به خرد سالاد برود.
  • مواد را که خوب مخلوط کردید، آن را به مدت سه ساعت توی یخچال بگذارید.
  • بعد آن را درون ظرف بریزید و تزئین کنید.

اطلاعات تغذیه سالاد اندونزی

اگر این سالاد خوشمزه با این مقدار مواد غذایی را به چهار قسمت تقسیم کنیم؛ هر نفر اطلاعات تغذیه‌ای زیر را دریافت می‌کند:

  • کالری: 195
  • کربوهیدرات: 15.25گرم
  • چربی: 5.5 گرم
  • پروتئین: 15.7 گرم

مطالب مرتبط …




درباره دکتر رویا خادمیان

مشاوره ژنتیک و پیشگیری از بیماری های ارثی و عقب ماندگی های ذهنی و جسمی - مراقبت پوست و مو - آموزش تغذیه و کنترل و درمان بیماران دیابتی - کنترل سلامت قبل از بارداری ، حین بارداری و بعد از زایمان - بهداشت باروری و پیشگیری و درمان بیماری های زنان - پیشگیری و درمان بیماری های داخلی - درمان پرتوکاران

Aparat Facebook Instagram Telegram

با ما در ارتباط باشید

آدرس مطب : مشهد – بلوار معلم – بین معلم 6 و 8 – پلاک 130 طبقه دوم تلفن مطب : 36076521-051 / 09154554253
logo-samandehi