دستور پخت خوراک قارچ و سبزیجات بخارپز
دستور پخت خوراک قارچ و سبزیجات بخارپز
سبزیجات یکی از کم کالری ترین و در عین حال سالم ترین غذاها هستند. به دلیل وجود فیبر و آب فراوان، می توان از سبزیجات در تهیه غذاهای رژیمی استفاده کرد. غذای رژیمی امروز خوراک قارچ و سبزیجات بخارپز است که فوق العاده خوشمزه است. موادی که در پخت این غذا استفاده شده همه از سبزیجات کم کالری مثل هویج، پیاز، فلفل دلمه و قارچ می باشد، علاوه بر این تهیه این غذا بسیار آسان است و وقت زیادی از شما نمی گیرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراک فوق العاده رو به شما آموزش دهیم. مواد زیر برای ۳ نفر در نظر گرفته شده است.
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ و سبزیجات بخارپز
- قارچ: نیم کیلو
- هویج: ۲ عدد بزرگ
- فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
- روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد کوچک
- نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک قارچ و سبزیجات بخارپز
- یک ماهی تابه رژیمی بردارید و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید.
- هویج رو بخارپز کنید و کنار بگذارید.
- پیاز، قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.
- شعله را کم کنید و بگذارید مواد با آب قارچ و روغن زیتون بخارپز شوند.
- سپس هویج بخارپز را به آن اضافه کنید.
- نمک و فلفل و زردچوبه را بیافزایید و غذا را نوش جان کنید.
اطلاعات تغذیه ای خوراک قارچ و سبزیجات
اطلاعات تغذیه ای زیر برای سه نفر در نظر گرفته شده است، بنابراین منظور از کالری یک وعده، کالری یک سوم از این غذاست.
- کالری: 260
- کربوهیدرات: 40 میلی گرم
- پروتئین: 19 میلی گرم
- چربی: 16 میلی گرم