کیک هویج یک میان وعده سالم برای افزایش وزن
کیک هویج یک میان وعده سالم برای افزایش وزن
کیک هویج مواد مغذی بسیاری برای بدن دارد. کسانی که قصد افزایش وزن دارند و در عین حال برایشان مهم است که چطور و چقدر کالری مصرف کنند تا فقط به چربیهایشان اضافه نشود، میتوانند از این کیک خوشمزه به عنوان میان وعده استفاده کنند. کیک هویج یک میان وعده سالم و خوشمزه است که کمتر کسی ممکن است از خوردن آن لذت نبرد.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج
- آرد گندم: یک و نیم فنجان
- شکر: یک و یک سوم فنجان
- پودر نارگیل: نصف فنجان
- گردو خرد شده: یک سوم فنجان
- بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: دو قاشق چایخوری
- روغن کانولا: سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ: دو عدد
- هویج رنده شده: دو فنجان
- کمپوت آناناس خشک و خرد شده: یک و نیم فنجان
روکش کیک
- کره نرم: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای کم چرب: 225 گرم
- پودر شکر: 3 فنجان
- عصاره وانیل: 2 قاشق چایخوری
- هویج رنده شده: به میزان دلخواه
طرز تهیه کیک هویج
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
آرد، شکر، نارگیل، گردو، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
روغن و تخم مرغ را با هم داخل ظرف جداگانه ترکیب کنید و خوب بهم بزنید.
ترکیب تخم مرغ، هویج خرد شده و آناناس را به میکس آردی که درست کردید، اضافه کنید.
خمیر را در ظرف پخت که از قبل با اسپری پخت یا روغن چربش کردید بریزید و پهن کنید.
در دمای 350 درجه فارنهایت و به مدت 35 دقیقه خمیر را داخل فر بگذارید.
بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود.
برای آماده کردن روکش کیک، کره و پنیر خامهای را داخل یک ظرف بزرگ ترکیب کنید.
با همزن با سرعت متوسط ترکیب را بهم بزنید تا خوب نرم شود.
سپس پودر شکر و وانیل را اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا ترکیب خوب صاف و نرم شود.
ترکیب را روی سطح کیک بریزید.
میتوانید با هر وعده مقداری هویج خرد شده را هم به روکش کیک اضافه کنید.
اطلاعات تغذیهای کیک هویج
اطلاعات تغذیهای زیر مربوط به یک وعده از این کیک می باشد.
- کالری: 322
- چربی: 4 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- آهن: 1 میلی گرم
- کلسیم: 29 میلی گرم