طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ رژیمی
طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ رژیمی
طعم قارچ و گوشت همیشه در کنار هم به شدت لذیذ و خوشمزهست.امروز با دستور پخت استیک گوشت با سس قارچ با شما همراه هستیم. میدانید که خوردن گوشت به اندازه و متعادل برای بدن مفید است. گوشت منبعی غنی از پروتئین می باشد. حالا علاوه بر پروتئین این غذا قارچ هم داره که حاوی مقدار قابل توجهای فیبر است. به خاطر همینه که استیک گوشت با سس قارچ یک تیر دو نشان است. یعنی هم مواد مغذی به بدنتان می رساند و هم برای مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد. برای اینکه از فیبر بیشتری بهرهمند شوید میتوانید این غذا را در کنار برنج قهوهای یا کاهو نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه استیک
- روغن فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
- گوشت استیک: 450 گرم برش داده شده
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
- پیاز: یک دوم فنجان خرد شده
- سیر: یک حبه خرد شده
- قارچ: دو فنجان که نازک برش داده شده باشند
- آب گوشت کم نمک: یک فنجان
- سرکه سفید: یک سوم فنجان
- سرکه بالزامیک: یک قاشق غذا خوری
- پیازچه خرد شده: یک دوم فنجان
روش پخت استیک
- منقل یا کباب کن را گرم کنید.
- برای اینکه گوشت استیک را آماده کنید به دو طرف آن به صورت مساوی نمک و فلفل بزنید.
- استیک را روی سینی مخصوص کباب کردن که از قبل با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کردید قرار دهید.
- گوشت را از هر سمت به مدت ۵ دقیقه یا به مقدار دلخواهتان پخت بپزید.
- گوشت را از روی سینی بردارید و با فویل بپوشانید.
روش پخت سس قارچ
- یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.
- ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید.
- یک دوم فنجان سیر یا پیاز اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه بپزد.
- قارچها را اضافه کنید و بگذارید 4 دقیقه دیگه بپزد.
- آب گوشت، سرکه و بالزامیک را اضافه کنید.
- ترکیب را که حالا آب دارد به جوش بیاورید.
- حرارت را روی متوسط قرار دهید و تا زمانی که به یک و یک چهارم فنجان برسه، اجازه دهید بجوشد (حدود ۶ دقیقه طول میکشد.)
- پیازچهها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.
- استیک را با دقت برش داده و ورق ورقه و سپس با سس قارچ سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای استیک گوشت با سس قارچ
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای 4 وعده است و هر وعده شامل 85 گرم گوشت و حدود یک سوم فنجان سس قارچ میشود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذاست.
- کالری: 203
- چربی: 8 گرم
- پروتئین: 25.4 گرم
- کربوهیدرات: 6.1 گرم
- فیبر: 1.2 گرم
- کلسترول: 43 میلی گرم
- آهن: 1.9 میلی گرم
- سدیم: 462 میلی گرم
- کلسیم: 35 میلی گرم