پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مواد غذایی حاوی منیزیم
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مواد غذایی حاوی منیزیم
نتایج تحقیقات اخیر محققان نشان می دهد، مصرف روزانه مواد غذایی حاوی منیزیم در پیشگیری از سرطان لوزالمعده مفید است.
مطالعات محققان دانشگاه ایندیانا آمریکا نشان می دهد که مواد غذایی حاوی مقادیر بالای منیزیم، سپر مناسبی برای پانکراس در مقابل سرطان است. در صدر این مواد غذایی شکلات تیره قرار دارد. اسفناج، کلم پخته، برنج قهوه ای، موز، آووکادو، هندوانه، آجیل، تخم کدو، کنجد، تخم آفتابگردان، بادام، حبوبات و ماهی نیز حاوی مقادیر بالای منیزیم هستند.
مطلب مرتبط: مواد غذایی سرشار از منیزیم و میزان موجود در آنها
مطالعات پیشین محققان نشان داده بود که منیزیم ارتباط معکوسی با احتمال بروز دیابت، که عامل پرخطر سرطان لوزالمعده است، دارد. پژوهشگران دانشگاه ایندیانا آمریکا در مطالعه اخیر خود به بررسی ارتباط مستقیم بین منیزیم و سرطان لوزالمعده پرداختند. آنها در این مطالعه به تحلیل داده های مربوط به بیش از ۶۶ هزار زن و مرد در رده سنی بین ۵۰ تا ۷۶ سال پرداخته و ارتباط منیزیم و سرطان لوزالمعده را در آنها بررسی کردند.
مطلب مرتبط: سلامت لوزالمعده در گرو رژیم غذایی سالم
نتایج این تحقیق نشان داد به ازای هر ۱۰۰ میلی گرم کاهش مصرف روزانه منیزیم، ۲۴ درصد احتمال بروز سرطان لوزالمعده افزایش می یابد. دکتر «دنیل دیبابا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن مکمل منیزیم به رژیم غذایی افرادی که در معرض ریسک بالای سرطان لوزالمعده هستند، می تواند در پیشگیری از این بیماری مفید باشد.»
معمولا مصرف روزانه سبزیجات برگدار به رنگ تیره یا مغزیجات، برای دریافت منیزیم روزانه توصیه می شود.