طرز تهیه میگو نمکی فلفلی رژیمی
طرز تهیه میگو نمکی فلفلی رژیمی
میگو از غذاهای دریایی فوق العاده مغذی است که با کالری کم مقدار زیادی مواد مغذی به بدن میرساند. امروز طرز تهیه یک نوع میگو را به شما آموزش می دهیم که با روغن کم پخته می شود و در عین حال طعمی فوق العاده دارد. میگو علاوه بر مواد مغذی، سرشار از پروتئین نیز است. دریافت پروتئین برای کسانی که در فکر کاهش یا افزایش وزن هستند مهم است. از میگو فلفلی نمکی میتوانید به عنوان شام یا نهار استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت میگو نمکی فلفلی
- میگو با پوست: ۹۰۰ گرم
- سیر: ۴ حبه خرد شده
- برگ گشنیز: یک فنجان (خرد شده)
- روغن گیاهی: ۲ قاشق غذا خوری
- نمک: به میزان لازم
- دانه فلفل سیاه، قرمز و سبز: به میزان لازم
طرز تهیه میگو نمکی فلفلی
- دانههای فلفل را بکوبید.
- میگو، فلفلهای کوبیده شده و نمک را داخل کاسه بزرگ بریزید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.
- ماهی تابه را روی حرارت بالا بگذارید. روغن، سیر، باقی مانده فلفلها و یک قاشق چای خوری نمک را داخل ماهی تابه بریزید. حدود یک دقیقه این مواد را روی حرارت بالا بپزید.
- میگوها را درون ماهی تابه بریزید و بگذارید حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزد.
- در طول پخت مواد را خوب مخلوط کنید تا میگوها صورتی رنگ شوند.
- گشنیز را اضافه کنید.
- اجاق را خاموش کنید و بلافاصله غذا را سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای میگو نمکی فلفلی
مواد گفته شده در این دستور برای ۴ وعده و هر وعده شامل ۲۲۵ گرم میگو است. اطلاعات زیر مربوط به یک وعده از این غذاست:
- کالری: 209
- پروتئین: 30 گرم
- چربی: 8 گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 685 میلی گرم
- کلسترول: 224 میلی گرم