طرز تهیه سالاد قارچ رژیمی
طرز تهیه سالاد قارچ رژیمی
ماده اصلی سالاد قارچ همانطور که از اسمش هم پیداست، قارچ می باشد. این زیبای سفید خواص زیادی دارد. قارچهای خوراکی منبع خوبی از فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند و در عین حال کالری خیلی کمی دارند. قارچها حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدانهایی هستند که برای حفظ سلامت پوست مفید می باشند. پس اگه رژیم دارید و دنبال یک سالاد خوشمزه و کم کالری میگردید، این سالاد یک انتخاب عالی برای شماست. جالبه بدانید که قارچ کبابی و خام جزء غذاهای آزاد و سیر کنندهست که هر چقدر دلتان بخواهد میتوانید بخورید.
مواد لازم برای تهیه سالاد قارچ
- قارچ: 400 گرم
- کنسرو نخود فرنگی: 100 گرم
- گوجه فرنگی: یک عدد
- ذرت: 100 گرم
- پیازچه: 20 عدد
- خیار: یک عدد
- جعفری خرد شده: پنج قاشق غذاخوری
- لیموترش: یک عدد
- کرفس: یک ساقه
- روغن زیتون، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد قارچ
- ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کنید.
- سپس قارچ و پیاز را با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط کنید.
- بعد به آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه کنید.
- حالا با گوجه فرنگی، خیار و ساقه کرفس تزئین کنید.
اطلاعات تغذیهای سالاد قارچ
اطلاعات تغذیهای زیر مربوط به یک ظرف بزرگ از این سالاد است. هر فرد با خوردن این سالاد تنها یک سوم کالری ذکر شده را دریافت میکند:
- کالری: 250
- کربوهیدرات: 7 گرم
- چربی: 8 گرم
- پروتئین: 3 گرم