طرز تهیه کیک پای سیب رژیمی
طرز تهیه کیک پای سیب رژیمی
کیک پای سیب از آن دسته کیکهای خوشمزه و همه پسند می باشد. شاید طعم شیرینی متعادل آن است که باعث شده همه طرفدارش شوند. کیک سیب علاوه بر طعم خوب، به خاطر وجود سیب، خاصیت فراوانی از جمله جوان کنندگی پوست، درمان درد مفاصل و تنطیم فشار خون دارد. براتون دستور پخت کیک پای سیب را به صورت رژیمی فراهم کردیم تا با خیال راحت و بدون ترس از اضافه وزن از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک پای سیب رژیمی
- کره کم چرب: 140 گرم
- شکر قهوهای: 100 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد بزرگ
- آرد غلات کامل: 240 گرم
- بکینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- دارچین: ½ قاشق چایخوری
- پودر وانیل: ½ قاشق چایخوری
- شیر: 5 قاشق غذاخوری
- سیب: 4 عدد
- لیمو ترش: یک عدد
- پودر شکر و نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه کیک پای سیب رژیمی
- قالب کیک را چرب و آردی کنید.
- فر را از قبل در دمای 360 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیبها را پوست بگیرید و چهار قسمت کنید.
- تکههای سیب را با ضخامت متوسط برش دهید.
- حدود یک قاشق غذاخوری لیموترش روی سیبها بریزید.
- سپس برای تهیه خمیر کیک، کره و شکر را مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
- همینطور که کره و شکر را هم میزنید، آرام تخم مرغها را اضافه کنید.
- به مواد بالا آرد، بکینگ پودر، وانیل، دارچین، نمک و یک قاشق چایخوری آب لیمو اضافه کنید.
- شیر را نیز آرام به مواد اضافه کنید.
- اگر خمیر همچنان سفت است، شیر بیشتری به آن اضافه کنید.
- خمیر را در قالب کیک بریزید و سیبهای برش خورده را روی آن پخش کنید.
- مواد را کمی فشار دهید تا سیبها در خمیر کیک فرو بروند. (نه به صورت کامل)
- کیک را 40 دقیقه بپزید. زمانی که از پخت کیک مطمئن شدید آن را از فر دربیاورید و اجازه دهید سرد شود.
اطلاعات تغذیهای کیک پای سیب رژیمی
پای سیب را به هشت قسمت تقسیم کنید. اطلاعات تغذیهای زیر برای یک تکه از این کیک رژیمی است.
- کالری: 165
- چربی: 2 گرم
- کلسترول: 42 میلی گرم
- سدیم: 63 میلی گرم
- پتاسیم: 173 میلی گرم
- کربوهیدرات: 5 گرم