طرز تهیه ی سالاد ایتالیایی
طرز تهیه ی سالاد ایتالیایی
به طور کلی سالاد و مواد اولیه آن را می توان جزء غذاهای رژیمی دسته بندی کرد. مواد غذایی که در اکثر سالادها استفاده می شود همان سبزیجات کم کالری مثل هویج، گوجه، کلم، کاهو، قارچ، خیار، اسفناج و … هستند که در بسیاری از رژیم های غذایی جزء غذاهای آزاد در نظر گرفته می شود.
مواد تشکیل دهنده ی اغلب سالادها همین سبزیجات کم کالری هستند. اما بعضی از سالادها مثل سالاد ایتالیایی که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم، علاوه بر سبزیجات کم کالری حاوی تن ماهی هست که ممکن است برای افرادی که رژیم دارند کمی پر کالری باشد. اگر می خواهید این سالاد خوشمزه و مقوی را بدون هیچ نگرانی از افزایش وزن مصرف کنید، کافیست به جای تن ماهی در روغن از تن ماهی در آب استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
- گل کلم کوچک: 1 عدد
- تن ماهی: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
- سرکه: 1 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- زیتون سبز: 10عدد
- خیار شور: 3 عدد
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی سالاد ایتالیایی
- ابتدا مقداری آب و نمک را در قابلمه بریزید و روی گاز بذارید تا جوش بیاد.
- گل کلم ها رو به قابلمه در حال جوش اضافه کنید.
- بعد از 15 دقیقه، گل کلم ها رو خوب آبکشی کنید و کنار بذارید تا آب اضافی آن کاملا خارج شود.
- حالا نخود فرنگی را با آب و نمک بپزید و کنار بگذارید.
- فلفل دلمه ای را به صورت خلالی برش دهید.
- هسته های زیتون را بگیرید و خردش کنید و خیار شور را به صورت حلقه ای برش بزنید.
- حالا تن ماهی را داخل یک ظرف بریزید و با همه مواد بالا مخلوط کنید.
- سالاد را در ظرف اصلی بریزید و مخلوط سرکه و روغن زیتون را روی آن بریزید.
اطلاعات تغذیه ای سالاد ایتالیایی
اطلاعات تغذیه ای که در زیر آمده برای 4 نفر می باشد، بنابراین باید مقدار کالری، کربوهیدات، پروتئین و … برای هر نفر تقسیم بر 4 شود. کالری کل این سالاد 210 می باشد که وقتی تقسیم بر 4 شود 52 کالری می شود که کاملا رژیمی می باشد.
- کالری: 210 کالری
- کربوهیدرات: 12 گرم
- پروتئین: 100 گرم
- چربی: 22 گرم