طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ
سوپ یکی از مفیدترین غذاهای دنیاست. درست است که در زمان سرماخوردگی یک کاسه سوپ داغ حالمان را خوب می کند اما سوپ فقط یک غذا برای دوران سرما خوردگی نیست. سوپ یک غذای عالی کم کالری و مفید برای افراد رژیمی نیز می باشد. خوردن سوپ یکی از روشهایی هست که به شما کمک میکند تا در برنامه غذاییتان سبزیجات بیشتری مصرف کنید. از طرف دیگه سوپ، آب بدن را تامین میکند. هرچی سبزیجات و آب بیشتری بخورید، مدت زمان بیشتری سیر میمانید. به همین دلیل است که می گوییم سوپ یک غذای رژیمی عالی برای کسانی هست که می خواهند وزنشان را کم کنند. سوپ رشته فرنگی و مرغ موجب کاهش کلسترول و سدیم خون هم میشود. برای همین امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ رژیمی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ
- روغن زیتون: دو قاشق چایخوری
- کرفس خرد شده: دو فنجان
- قارچ خرد شده: دو فنجان
- پیاز خرد شده: دو فنجان
- فیله مرغ: یک عدد
- سیر رنده شده: دو قاشق چایخوری
- رشته فرنگی آب پز: سه فنجان
- آب مرغ: هشت فنجان
- جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ
- روغن زیتون را داخل یک قابلمهی نچسب بریزید و حرارت را روی متوسط بگذارید.
- کرفس، قارچ و پیاز را داخل روغن بریزید تا به آرامی سرخ شود. این مرحله حدودا پنج دقیقه طول میکشد.
- مرغ خرد شده را به همراه سیر و فلفل سیاه به ماهیتابه اضافه کنید.
- انقدر بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
- رشته فرنگی، آب مرغ و سبزیجات تازه را اضافه کنید و بگذارید آرام بجوشد.
- وقتی غذا به جوش اومد حرارت را کم کنید.
- در قابلمه را روی آن قرار دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
اطلاعات تغذیه ای سوپ رشته فرنگی و مرغ
اطلاعات تغذیهای زیر مربوط به یک کاسه متوسط از این سوپ است.
- کالری: 223
- پروتئین: 20 گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- فیبر غذایی: 5 گرم
- چربی: 1 گرم
- کلسترول: 41 میلی گرم
- سدیم: 171 میلی گرم